Oskar Leppänen ja Eetu Yli-Suvanto iskivät pronssia nuorisonyrkkeilypäivillä

Kuvateksti: Oskar Leppänen ja Eetu Yli-Suvanto nyrkkeilivät pronssia nuorisonyrkkeilypäivillä, jotka ovat D- ja C-ikäisten SM-kilpailut. Kuva: Erkki Kuure

Rovaniemen Reippaan Oskar Leppänen ja Eetu Yli-Suvanto iskivät pronssimitalit valtakunnallisilla nuorisonyrkkeilypäivillä Kokkolassa 19.-20. maaliskuuta. Leppänen oli kolmas D-poikien 36-kiloisissa ja Yli-Suvanto niin ikään kolmas C-poikien 54-kiloisissa.
Boxing Club Waasan Alvar Hedman voitti välierässä Leppäsen 3–0. Kiimingin Nyrkkeilykerhon Sebastian Autio puolestaan voitti välierässä Yli-Suvannon 5–0.
Hedman ja Autio nousivat myös omissa finaaliotteluissaan mestareiksi.
Oskar Leppänen ja Eetu Yli-Suvanto ovat vasta aloittelemassa nyrkkeilyuriaan. Vastustajat olivat kokeneempia, mutta molemmat reipaslaiset esittivät kehässä lupaavia otteita.
Kisojen yhteydessä nyrkkeiltiin myös yksi miesten ottelu. 75-kiloisissa Reippaan Eelis Hukka voitti järjestävän seuran Ykspihlajan Reiman Anton Atanasovin 5–0. Reippaan Viljami Pikkaraisen piti iskeä raskaassa sarjassa. Hänen vastustajansa sairastui, ja Pikkarainen jäi ilman ottelua.
Lappilaisia nyrkkeilijöitä nähdään seuraavan kerran tositoimissa jo vajaan kahden viikon kuluttua, kun Lapin Lukko ja Rovaniemen Reipas järjestävät salikilpailut 2. huhtikuuta Lukon salilla, Rovaniemellä.


© 2011 Rovaniemen Reipas