Nyrkkeily Rovaniemen Reippaassa

Nyrkkeily on haastava ja palkitseva kilpa- ja kuntourheilumuoto. Nyrkkeily tarjoaa harrastajalleen jatkuvasti uutta opittavaa sekä pitää kehon kunnossa ja mielen virkeänä! Rovaniemen Reippaassa sinulla onkin erinomainen mahdollisuus harrastaa nyrkkeilyä kiinnostuksesi pohjalta joko kuntoilu- tai kilpailumielessä. Tutustuthan alla oleviin esittelyihin seuramme tarjoamista nyrkkeilymuodoista ja löydä itsellesi niistä sopivin! Lisätietoja voit kysyä myös harjoitusten vastaavilta

Nyrkkeilyottelu Aleksi Kiippa (oik.) ja Setti Heikkinen.Kilpanyrkkeilykurssi on turvallinen tapa juniori-ikäisille, yli 9-vuotiaille tytöille ja pojille tutustua lajiin ja harjoitella yksityiskohtaisesti nyrkkeilyn perustekniikkaa. Kurssi tarjoaa hyvät valmiudet kilpanyrkkeilyuran aloittamiselle. Harjoitukset pidetään kerran viikossa.

  • Maksu 50 €/kausi (syksy / kevät). 

Naisten kuntonyrkkeilyä pidetään 2 kertaa viikossa ja harjoitukset perustuvat yleis- ja lihaskunnon kohottamisen ohella nyrkkeilyn perustekniikan hallitsemiseen. Harjoitukset koostuvat alkulämmittelystä, tekniikka- ja kuntoharjoittelusta sekä loppuverryttelystä.

  • Maksu 70 €/syksy ja 80 €/kevät tai kertamaksu 5€/krt. 

Miesten kuntonyrkkeilyä pidetään kerran viikossa, joka sunnuntai vuoden ympäri. Harjoitukset perustuvat yleis- ja lihaskunnon kohottamisen ohella nyrkkeilyn perustekniikan hallitsemiseen. Harjoitukset koostuvat alkulämmittelystä, tekniikka- ja kuntoharjoittelusta sekä loppuverryttelystä.

  • Maksu 80 €/vuosi. Lisäksi suositellaan otettavaksi kuntonyrkkeilylisenssi (H-lisenssi), joka ei oikeuta kilpailemiseen mutta korvaa harjoituksissa mahdollisesti sattuvat vahingot. Lisätietoja lisenssistä Suomen Nyrkkeilyliiton sivuilta.

Kilpanyrkkeilijöille harjoitukset pidetään 5-6 kertaa viikossa. Harjoitusten rakenne on vaihteleva ja riippuu aina siitä, missä vaiheessa kilpailukautta ollaan. Mikäli olet kiinnostunut nyrkkeilystä kilpailumielessä, suosittelemme että hankit lajiin tuntumaa ja peruskuntoa ensin kuntonyrkkeilyssä tai nyrkkeilykoulussa.

  • Maksu 60€/vuosi.  

Linkit

© 2011 Rovaniemen Reipas