Reippaan nuorille nostajille kolme SM-mitalia avauspäivänä

Kuvateksti: Jannike Bäckström työntää 100 kiloa.

Kolme mitalia oli Rovaniemen Reippaan urheilijoiden saalis painonnoston 20- ja 23-vuotiaiden SM-kilpailuissa lauantaina 15. elokuuta Lapin urheiluopistolla, Rovaniemellä.
Jannike Bäckström voitti tuplakultaa sarjassa 64 kg yhteistuloksella 179 kg (79+100).
Samassa sarjassa Sanni Takkunen nosti pronssia 20-vuotiaissa ja sijoittui viidenneksi 23-vuotiaissa yhteistuloksella 132 kg (60+72).
64-kiloisissa oli myös Emmi Lämsä, joka sijoittui 20-vuotiaissa viidenneksi 110 kilolla (52+58).
Essi Heikkinen nosti 23-vuotiaiden 55-kiloisissa viidenneksi 138 kilolla (61+77).
Samassa sarjassa Meri Männyllä oli epäonnea työnnössä. Epäonnea oli myös Laura Keräsellä 59-kiloisissa.
Timi Niemelä nosti 73-kiloisissa ulkopuolella kilpailun nuorten EM-kisanäytön 208 kiloa (90+118).