Reippaan kilpanyrkkeilykurssi alkaa maanantaina

Rovaniemen Reipas järjestää kilpanyrkkeilykurssin Wiljami-talon alasalissa osoitteessa Urheilukatu 1. Kurssi alkaa maanantaina 9. tammikuuta kello 17, ja kevään viimeiset harjoitukset pidetään toukokuussa. Harjoitukset ovat maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 17.
Kurssi sisältää yhteensä 30 ohjattua harjoituskertaa. Se on suunnattu perinteikkäässä kamppailulajissa kilpailemisesta kiinnostuneille 12-16-vuotiaille tytöille ja pojille. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kamppailu- tai voimailulajitaustaa, normaali ja terve yleiskunto riittää. Säännöllisen harjoittelun myötä kehittyvät niin lajitekniikka, kuin myös hapenottokyky ja lihaskuntokin.
Lajitekniikan kehittyessä siirrytään turvallisissa olosuhteissa valvottuihin otteluharjoituksiin, jotka antavat pohjan osallistua kilpanyrkkeilijöiden harjoituksiin ja sitä kautta myös virallisiin kilpailuotteluihin.
Valmentajina toimivat Rovaniemen Reippaan entiset kilpanyrkkeilijät Jonne Kallo, Jarno Mustonen ja Samuli Leppiaho. Yhteystietoja löytyy Reippaan internet-sivuilta osoitteesta www.rovaniemenreipas.fi.
Omiksi varusteiksi riittävät sisäpelikengät, verkkarit/shortsit, t-paita sekä innokas asenne.
Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu harjoituksiin osallistumalla, osallistua voi myös kesken kurssin.


© 2011 Rovaniemen Reipas