Kuntonyrkkeily on kehonhuoltoa pikkurahalla - kausi käynnistyy 9.1.

Kivistääkö päätä tai jumittaako hartiat? Täyttyivätkö jumppakurssit ennen kuin ehdit ilmoittautua? Vai tuntuuko ryhmäliikunta ahdistavalta? Tuntuuko lenkkeily tylsältä ja työläältä, mutta haluaisit kohottaa kuntoa? Vai oletko jo kovakuntoinen hikiliikkuja, joka haluaa kokeilla uutta lajia?
Jos vastasit yhteenkin kysymykseen myöntävästi, tule Wiljamin kellariin Rovaniemelle (Urheilukatu 1, pääty) tutustumaan Rovaniemen Reippaan kuntonyrkkeilyyn. Kuntonyrkkeily on tehokasta ja hauskaa aerobista kuntoilua, joka harjoittaa sydämen lisäksi koko kehon lihasvoimaa. Laji sopii kaiken ikäisille ja kokoisille eikä vaadi pohjakuntoa, mutta saa kovakuntoisellekin hien pintaan. Erityisesti laji sopii istumatyötä tekeville kireäharteisille ja jäykkäselkäisille. Kuntonyrkkeily on turvallista; tunnin mittaisissa harjoituksissa opetellaan nyrkkeilytekniikkaa - yksin ja pareittain - mutta ei otella toista vastaan.
Tämän kevään naisten kuntonyrkkeilykausi käynnistyy maanantaina 9.1. kello 19.30, ja harjoituksia on myös keskiviikkoisin kello 19.00. Lisätietoja antaa Sari Nisula ( ). Miesten kuntonyrkkeilyvuorot ovat käynnistyneet, ja ne ovat sunnuntaisin kello 18.00, vetäjänään Iraj Shabani.
Ilmoittautumiset paikan päällä.


© 2011 Rovaniemen Reipas