Kaksinkertainen kultasaalis salikisoista

Kuvateksti: Anni Viantien kokeneita iskuja vastaanottamassa Henna-Maaria Perkiö

Lauantaina 23.4.16 Rovaniemen Reipas ja Lapin Lukko järjestivät onnistuneet kisat. Puntarilla kävi kaiken kaikkiaan 21 ottelijaa, joista jokainen sai ottelun; kymmenen virallista ottelua ja yksi harjoitusottelu. Rovaniemen Reippaan molemmat edustajat, Anni Viantie ja Henrik Palosaari iskivät kultamitalit vahvalla kokemuksella.

Anni otteli Oulun Kehäkerhon Henna-Maaria Perkiötä vastaan, joka on palannut kehiin muutaman vuoden tauon jälkeen. Perkiön ottelutyyli oli Annin mukaan yllättävän hankala eikä sopivaa rytmiä tahtonut tällä kertaa löytyä, joten helpolla voitto ei irronnut.

Henrik puolestaan otteli voitokkaasti Kajaanin Kuohun tuoretta nyrkkeilylupausta, Jouni Vilmiä vastaan. Tässä ottelussa kokemusero oli selvä, mutta Vilmi antoi hyvän ja sinnikkään vastuksen. Ottelu oli hyvää harjoitusta Henrikille seuraavan viikon Venäjän Kostamuksella järjestettävää kilpailutilaisuutta varten.

Nämä kisat olivat pohjoisen alueen viimeiset kevätkauden salikisat. Seuraava Rovaniemellä järjestettävä kisatapahtuma on syksyn Ruskaturnaus, 9. - 11.9, joka tänä vuonna järjestetään juhlallisesti kolmannenkymmenennen kerran. 

Salikisojen tulokset:

1. D42 Ouramo Rasmus, RaNy - Holappa Pyry, KajKu 3 - 0
2. N60 Ylivirta Kati, LaLu - Ruuskanen Mirja, OKK 3 - 0
3. B70 Eivaz Nassir, SWE - Lindgren Alexi, KeI TKO 1
4. A60 Kilrud Emil, SWE - Mirzaei Liaqat Ali, KeI 3 - 0
5. N57 Kovalainen Krista, KajKu - Hietala Mira, KeI 3 - 0
6. N69 Viantie Anni, RoRe - Perkiö Henna-Maaria, OKK 3 - 0
7. A75 Jimal Araz, SWE - Kalash Yousef, SWE 3 - 0
8. Y75 Harlin Andreas, SWE - Pesonen Arto, ReiVo 3 - 0
9. Y81 Palosaari Henrik, RoRe - Vilmi Jouni, KajKu 3 - 0
10. Y+91 Strömback David, SWE - Harju Lauri, LaLu 3 - 0


© 2011 Rovaniemen Reipas