Kultaa ja hopeaa senioreiden TUL-turnauksesta

Viime viikonloppuna, 22.-24.1 käytiin senioreiden TUL-turnaus Tampereella. Rovaniemen Reippaan nyrkkeilijöistä mukana oli Anni Viantie (N64kg) ja Henrik Palosaari (81kg).

Urakan aloitti lauantaina Anni ja sai vastaansa kovan kilpasiskonsa, Helsingin Tarmon Nina Anttosen. Ottelu oli ensimmäisen erän alkupuoliskon tunnustelun jälkeen selvää Annin monipuolisten iskujen tulitusta ja lopputulos olikin yksimielinen voitto Annille. Finaalipäivänä Anni sai vastaansa kokemattoman Iisalmen Urheilu Vesojen Johanna Jääskeläisen, joka antoi kokemuserosta huolimatta hyvän vastuksen. Sarjan voittajasta ei kuitenkaan jäänyt epäselvyyttä ja Anni ansaitsi kultamitalinsa.

Sunnuntaina myös Henrik Palosaari (81kg) pääsi tositoimiin ja sai vastaansa Helsingin Kotkien Rafael Ekroosin. Ottelu oli tasainen, mutta tällä kertaa vastustaja oli parempi ja kaulaan ripustettiin hopeamitali.

Seuraavaksi suunnataan kohti miesten ja naisten SM-kisoja, 19.-21.2 Kuortaneen Urheiluopistolle, kolmen reipaslaisen kanssa; Fatma Hajizadeh (N51kg), Anni Viantie (N64kg) ja Henrik Palosaari (81kg).


© 2011 Rovaniemen Reipas