Reippaan kilpanyrkkeilykurssi alkaa ensi viikolla

Rovaniemen Reipas järjestää kilpanyrkkeilykurssin Wiljamin alasalissa osoitteessa Urheilukatu 1. Kurssi alkaa maanantaina 31. elokuuta, ja vuoden viimeiset harjoitukset pidetään 16. joulukuuta. Harjoitukset ovat maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17-18.

Kurssi on suunnattu perinteikkäässä kamppailulajissa kilpailemisesta kiinnostuneille henkilöille. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kamppailu- tai voimailulajitaustaa, normaali ja terve yleiskunto riittää. Säännöllisen harjoittelun myötä kehittyvät niin lajitekniikka, kuin myös hapenottokyky ja lihaskuntokin. Lajitekniikan kehittyessä siirrytään turvallisissa olosuhteissa valvottuihin otteluharjoituksiin, jotka antavat pohjan osallistua kilpanyrkkeilijöiden harjoituksiin ja sitä kautta myös virallisiin kilpailuotteluihin.

Valmentajina toimivat Rovaniemen Reippaan entiset kilpanyrkkeilijät Jonne Kallo, Jarno Mustonen ja Samuli Leppiaho. Yhteystietoja löytyy Reippaan internet-sivuilta osoitteesta  www.rovaniemenreipas.fi

Kurssin hinta on 80 euroa, ja hinta sisältää valmennuksen lisäksi hammassuojat ja käsisiteet. Omiksi varusteiksi riittävät sisäpelikengät, verkkarit/shortsit, t-paita sekä innokas asenne. Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu harjoituksiin osallistumalla.


© 2011 Rovaniemen Reipas