Reippaan kilpanyrkkeilykurssi käynnistyy ensi viikolla

Kuvateksti: Samuli Leppiaho (oik.) on yksi kilpanyrkkeilykurssin vetäjistä. (Arkistokuva)

Rovaniemen Reipas järjestää kilpanyrkkeilykurssin Viljami-talon alasalissa osoitteessa Urheilukatu 1. Kurssi alkaa maanantaina 2. helmikuuta, ja kevään viimeiset harjoitukset pidetään keskiviikkona 20. toukokuuta. Harjoitukset ovat maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17. Hiihtolomaviikolla 2.-8. maaliskuuta ei pidetä harjoituksia.
Kurssi sisältää yhteensä 30 ohjattua harjoituskertaa. Se on suunnattu perinteikkäässä kamppailulajissa kilpailemisesta kiinnostuneille 12-16-vuotiaille nuorille. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kamppailu- tai voimailulajitaustaa, normaali ja terve yleiskunto riittää. Säännöllisen harjoittelun myötä kehittyvät niin lajitekniikka, kuin myös hapenottokyky ja lihaskuntokin.
Lajitekniikan kehittyessä tullaan siirtymään turvallisissa olosuhteissa valvottuihin otteluharjoituksiin, jotka antavat pohjan osallistua kilpanyrkkeilijöiden harjoituksiin ja sitä kautta myös virallisiin kilpailuotteluihin.
Valmentajina toimivat Rovaniemen Reippaan entiset kilpanyrkkeilijät Jonne Kallo, Jarno Mustonen ja Samuli Leppiaho. Yhteystietoja löytyy Reippaan internet-sivuilta.
Kurssin hinta on 60 euroa, ja hinta sisältää valmennuksen lisäksi hammassuojat ja käsisiteet. Omiksi varusteiksi riittävät sisäpelikengät, verkkarit/shortsit, t-paita sekä innokas asenne.
Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu harjoituksiin osallistumalla, osallistua voi myös kesken kurssin.


© 2011 Rovaniemen Reipas