Reippaasta vahva edustus PM-lavoille

Kuvateksti: Sami Raappana voimailee sunnuntaina PM-lavalla. (Arkistokuva)

Reippaan painonnostajat ovat vahvasti edustettuna syksyn PM-lavoilla. Tulevana viikonloppuna Ruotsin Landskronassa nostetaan yleisen sarjan PM-kilpailut, joissa Rovaniemen Reippaan Sami Raappana kolistelee rautaa 85-kiloisissa. Kilpailupäivä on 30. syyskuuta.

Nuorten PM-kilpailut ovat Parkanossa 27.–28. lokakuuta. Niissä on mukana neljä reipaslaista. Tyttöjen sarjoissa nostaa Kirsi-Marja Mukkala.

20-vuotiaiden miesten kisassa Suomen edustavat Reippaan Matias Mukkala, Milko Tokola ja Robert Pirkkiö.

Kisarintamalla on ollut muutenkin vilkasta viime viikkoina. Reipas sijoittui toiseksi seurojen välisessä pistekilpailussa 15. syyskuuta Kalajoella käydyissä Pohjois-Suomen mestaruuskilpailuissa.

Kultaa nostivat Mirka Nissi, Miika Tokola, Milko Tokola ja Santeri Ahola. Hopeaa saavuttivat Kirsi-Marja Mukkala ja Rikhard Pirkkiö.

Ukrainan Lvivissä käydyissä masters-ikäluokan MM-kilpailuissa 20. syyskuuta Jaarli Pirkkiö sijoittui viidenneksi 45-vuotiaiden sarjassa 85 kiloa.