MItalien kilinää Porin PM-lavalla

Kuvateksti: Robert Pirkkiö voitti uransa ensimmäisen 23-vuotiaiden Pohjoismaiden mestaruuden. (Arkistokuva)

Rovaniemen Reippaan Matias Mukkala, Miika Tokola ja Robert Pirkkiö nostivat sarjojensa mestareiksi 8. lokakuuta Porissa alkaneissa painonnoston PM-kilpailuissa. Avauspäivänä nostettiin 23-vuotiaiden ikäluokassa.

Matias Mukkala urakoi sarjan 62 kiloa kultamitalin yhteistuloksella 198 kiloa, mikä koostui 91 kilon tempauksesta ja 107 kilon työnnöstä. Miika Tokola voitti sarjan 77 kiloa tuloksella 220 kiloa (98+122).

Robert Pirkkiö kilpaili normaalisarjaansa ylempänä 94 kiloissa ja voimaili kultapuntit 262 kiloa (120+142).

Pirkkiö ja Mukkala lähtevät uuteen mestaruusjahtiin kolmen viikon kuluttua Norjan Stavangerissa pidettäviin nuorten (20-v.) PM-kilpailuihin.

Reippaan Juho Vesterinen sijoittui 105 kiloissa toiseksi. Viime aikojen olkapäävaivoista huolimatta Vesterinen teki ennätyksen 265 kiloa (115+150). Tampereen Pyrinnon Ville Iisakkila voitti tuloksella 275 kiloa.